top of page
1.png

Kom en beleef de betovering van Kabba Lokaal in de prachtige omgeving van het Kasteel van Poeke, gelegen in het hart van Aalter! Laat je op 19 en 20 oktober meevoeren doorheen de prachtige kamers van het kasteel terwijl je geniet van de creaties van onze getalenteerde makers. 

Laat je verrassen door boeiende demonstraties en kom meer te weten over de passie achter elk uniek stuk.

Terwijl je geniet van de unieke ambiance van het kasteel, kun je jezelf trakteren op een scala aan smaken aan onze bar. Proef de verfijnde tonen van natuurwijnen, geniet van het karakter van lokaal gebrouwen bier en verfris jezelf met (h)eerlijke vruchtendranken, allemaal zorgvuldig geselecteerd om je smaakpapillen te verwennen.

Voor wie trek heeft gekregen, staat er een smakelijke foodtruck klaar met heerlijke hapjes en lekkernijen, perfect om energie op te doen voor meer ontdekkingen. En voor wie de prachtige omgeving van het kasteel wil verkennen, biedt het uitgestrekte domein volop mogelijkheden voor een ontspannen wandeling langs groene paden en verstilde vijvers. Kom en maak herinneringen die je voor altijd zal koesteren. We hopen je daar te zien!

Vrije Toegang, iedereen welkom
Zaterdag 19/10: 13u tot 18u
Zondag 20/10: 10u tot 18u
Kasteelstraat 38 Aalter

IG-013.jpg

Ben jij een maker?

Je bent gepassioneerd bezig met je vak en creëren is het liefste wat je doet. Je wordt gelukkig als je mensen kan blij maken met jouw creaties maar je vindt het moeilijk om jouw product in de markt te zetten en te commercialiseren. Kabba Lokaal organiseert kleinschalige markten waar je jouw product kan verkopen zonder je zorgen te maken over de praktische beslommeringen. Heb je interesse om deel te nemen aan 1 van onze markten? Stuur dan een mail naar Kabbalokaal@gmail.com. en we bezorgen jou meer info.

bottom of page