Herfstlunch Design on the Rocks
6/10 Cruydt tovert een (h)eerlijke lunch op tafel met de OVUN
Beschrijving van de dienst
Het menu is vegetarisch, indien u als hoofdgerecht spiering wenst in plaats van aubergine, gelieve dit te vermelden bij de opmerkingen. Hapjes Bisque van gerookte nazomertomaat, gekonfijte ui & venkel olie Desemfocaccia, opgelegde tomaat, burrata Desembrood, kruidenboter, kruidenzout Voorgerecht Risotto van zonnebloempit, gerookte courgette, Karditsel Kamiel Hoodgerecht In de schil gepofte aardappel, paddenstoel, aubergine of traag gegaarde spiering , gepekelde rode ui Dessert Crumble van nazomerfruit, huisgedraaid verbena ijs Indien u allergieën of intoleranties hebt die levensbedreigend zijn, gelieve dit te vermelden en we bekijken wat mogelijk is.
Aankomende sessies
Contactgegevens
kabbalokaal@gmail.com
Volpenswege 14, 9940 Evergem, België